print Tervetuloa opettajien Wellou-palveluun!

 Olet nyt Wellou-palvelun opettajille tarkoitetussa kokonaisuudessa. Näiltä sivuilta löydät runsaasti taustatietoa, opetusvinkkejä, tehtäväpohjia ym. materiaalia. Osallistu myös mielenkiintoisiin keskusteluihin keskustelualueella!

 

 PIKAOHJEET:

  • voit selata sisältöjä vasemmassa reunassa olevasta valikosta
  • paras tapa aloittaa on tutustua johdanto- ja käyttöönottosivuihin!
  • tutustu myös opettajan koulutusmateriaaliin
    ( avaa PDF 1500kt )
  • palvelun yläreunasta löydät linkin mm. keskustelualueelle
  • voit lähettää sivukohtaista palautetta jokaisen sivun lopussa olevan palautelaatikon kautta tai osoitteeseen tuki@wellou.fiKeskustelualueet

 Mielenkiintoisia keskusteluja asiantuntijoiden kanssa ja ajankohtaisia artikkeleja!


Keskustelussa nyt: Puhuttaako paino?

 

Painoindeksityökalu

 Tarkasta painoindeksisi tällä helppo- käyttöisellä painoindeksi-
työkalulla!

Painoindeksityökalu

Esittelyssä: WoimaWuosi

 WoimaWuosi on lasten liikunta-, lepo- ja ravitsemustottumuksia edistävä ja ylläpitävä kokonaisuus. Se tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja erilaisten toiminnallisten jaksojen järjestämiseen ja toteuttamiseen koulussa. WoimaWuosi tuo toimintaa lasten arkeen, koulupäivään, kotiin ja vapaa-aikaan.

WoimaWuoden jaksot ovat kestoiltaan eri pituisia ja teemoiltaan vaihtelevia. Sisällöt rakentuvat Wellou-perheen seikkailuiden ja mielikuvituksellisten tarinoiden ympärille. Erilaiset jaksot sisältävät juonellisia tarinoita, tarinoihin sidottuja toiminnallisia vinkkejä ja tehtäviä sekä kuhunkin teemaan sopivan seurantamenetelmän. WoimaWuoden jokaisella jaksolla on oma runkonsa, jonka avulla opettaja voi helposti ohjata ja opastaa lapset toimimaan teeman ja opetuksellisen painotuksen mukaisesti.

WINKKIMAATTI LASTEN PUOLEN WOIMAWUODESSA OPETTAJAN MATERIAALI