print Tervetuloa vanhempien Wellou-palveluun!

 Olet nyt Wellou-palvelun vanhemmille tarkoitetussa kokonaisuudessa. Näiltä sivuilta löydät runsaasti tietoa perheen terveystottumuksiin liittyvissä kysymyksissä sekä erilaisia terveyttä edistäviä työkaluja!

Welloun suunnittelussa on huomioitu uusimmat tekniset mahdollisuudet, unohtamatta kuitenkaan perinteisiä hyviksi havaittuja keinoja. Palvelu tarjoaa kattavan opetusaineiston ruoka- ja ravitsemus- sekä liikunta- ja lepoaihealueista. Welloun WoimaWuosi kannustaa liikkumaan kotona ja koulussa ympäri vuoden.


 Pikaohje: Voit selata sisältöjä vasemmassa reunassa olevasta valikosta.

 

Wellou mukana useissa tutkimuksissa

 Jatkuvien case-tutkimusten lisäksi Wellou-palvelua tutkitaan mm. Lasten liikunta ja ravitsemus -hankkeessa.

LUE LISÄÄ

Työkalut ja laskurit

 Kokeile innovatiivisia Wellou-
työkaluja ja laskureita!

 

Näytä kaikki työkalut

Esittelyssä: Woimapyramidi

 Ravitsemussuositukset kertovat miten meidän tulisi syödä päivittäin. Ruokapyramidi on yksi tapa havainnollistaa ravitsemussuosituksia ja terveellistä ruokavaliota. Kun syö päivittäin jokaisesta ruokapyramidin lokerosta vaihdellen erilaisia ruokatarvikkeita, ruokavalion monipuolisuus toteutuu.

Viljavalmisteita runsaasti

Viljavalmisteet ovat ihmisten perusruokaa. Suomessa tutuimpia viljavalmisteita leivän ohella ovat erilaiset puurot, makaronit, riisi ja näistä tehdyt ruoat sekä erilaiset leivonnaiset. Viljavalmisteista saamme runsaasti hiilihydraatteja ja siten hyvää energiaa...

LUE LISÄÄ